Beertje
van Beers

Beertje van Beers, geboren in Breda, woont in Amsterdam samen met haar man en dochtertje. Na een indrukwekkende modellen carrière, die haar van Tokyo, via Parijs naar de Verenigde Staten bracht, kwam ze uiteindelijk terecht in Engeland.

Daar begon ze haar televisie carrière bij de BBC. Zo presenteerde ze in ‘95 en ‘96 een aantal keer het populaire programma Top of the Pops en daarna het talenprogramma Language Fix. Ook presenteerde ze verschillende reisprogramma’s en deed verslag van het EK 1996.

Tegelijkertijd begon ze in Nederland als verslaggeefster en scheidsrechter van het programma Spel zonder Grenzen en presenteerde De Grote Spellingswedstrijd.

Ondertussen bleef ze actief in Engeland o.a. voor Sky News, waar ze The Entertainment Show presenteerde en tegelijkertijd entertainment verslaggeefster was voor Reuters Internationaal.

Voor Veronica en RTL heeft zij verschillende televisieprogramma’s gepresenteerd waaronder de Staatsloterijshow en het door haarzelf bedachte lifestyle programma Tease.

Vanaf 2001 is Beertje zich meer op het schrijven gaan toeleggen en schrijft reportages en columns voor onder meer De Telegraaf, Grazia, Nieuwe Revu, Viva, JFK, en Esquire. Ook is Beertje een vaste schrijfster en ontwerpster van het magazine van Marlies Dekkers. Beertje is zelfs regelmatig als model te zien in de lingerie en badmode van Marlies! Deze titels en haar toegankelijke manier van schrijven, maakt Beertje populair bij de vrouwelijke doelgroep van deze media. Omdat ze veel in Amerika is met haar man weet ze ook vaak net even iets eerder dan anderen wat de nieuwe trends gaan worden. 

Artiesten

Heleen van Royen
Hila Noorzai
Sam Hagens - I mind your business
Sam Hagens
Beertje van Beers
Caroline Tensen
Erik de Zwart
Robèrt van Beckhoven