Caroline
Tensen

Nederlands bekendste vrouwelijke presentatrice en waarschijnlijk ook de meest geliefde is inmiddels al ruim 30 jaar te zien op TV.

Gedurende haar middelbare schooltijd begon zij bij het Veronica promotie team en dat smaakte naar meer, want Caroline werd productie assistente bij Veronica radio. Ze stapte over naar radio 2 en 3 en hield zich bezig met de regie, groeide door naar de afdeling pers en vervolgde haar carriere achter de schermen naar Public Relations. Desondanks, werden haar talenten als presentatrice al snel ontdekt, kwam als omroepster bij Veronica en RTL Veronique op TV en presenteerde vervolgens de programma’s: “hits uit Holland”, “fashion” en “brommer en motor”.

Caroline maakte in 1989 de overstap naar RTL4 waar zij vele, qua onderwerp uiteenlopende, programma’s presenteerde. “Wie ben ik”met Ron Bransteder en Andre van Duin en “liefde op het eerste gezicht”met Rolf Wouterse. De kijkcijferhit “Het spijt me”, “Wie is wie?”, 

“hit bingo” en “dat staat je goed” speelden ook parten in haar carriere als zeer getalenteerde presentatrice.

Toen de postcodeloterij in 1999 de overstap maakte van RTL4 naar de Tros, ging Caroline mee en kwam met haar eigen programma’s op de buis, namelijk: De ”Postcodeloterij live”en tot op heden rond de trekking van de nationale postcodeloterij: “Een tegen 100”.

In 2005 zette Caroline samen met de Postcode Loterij de stap naar Talpa. Waar zij “1-100”, “Topkok” en “Je leven in de steigers” presenteerde.

In 2007 gaat Caroline wederom met de Postcode Loterij mee als deze besluit naar de NCRV te gaan, en presenteert voor deze omroep 1-100. Voor de NCRV maakt Caroline ook programma’s als Babyboom, ‘de 100’, familieberichten en het zeer succesvolle DNA Onbekend.

Inmiddels is Caroline al weer jaren terug bij RTL4, met het omgedoopte 1-50 van de Postcode Loterij, 5 days inside en met binnenkort een nieuw programma!

Artiesten